Dagen som varit...

Idag har jag vart på Ikea och kollat ut en ny säng till Dockan min. Synd bara att jag inte kunde ta med mig den hem. Någon som har en stor bil och vill hämta den åt mig? :) Hhaha..
Men fick i alla fall köpt nytt täcke & kuddar till den nya sängen. Måste ju ha stort nu när man får en stor säng, Jätte viktigt förstår ni!. Och så fick jag även budat hem en jätte fin vägg dekor på tradera igår. Ett stort träd. HHha, ja de kanske inte låter så fint med den kommer blir bra. :). Men tråkigt va att den jag ville haft till toa dörren gick till någon annan eftersom jag inte höll koll på den. Korkade jag!.. Så kan det gå..


Imon blir det jobb med underbara Svalor. Tisdag också. Men på tisdag kväll blir det även trollfest med Dockans dagmammor. Denna gången ska jag inte glömma kameran!.

Men nu blir det sängen!.

Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag undrar ja..

Usch va bitter jag e. Och värre eftersom jag inte vet varför!.

Idag har jag iallafall vart runt med Dockan i kungälv sen blev det bio med små syskon & mor&far. Dockan klarade nästan att sitta still hela filmen. Men jag måste ju säga att Bergakungen är ju lite överskattad. Inte alls som jag hade föreställt mig.. Menmen..

Sitter nu hemma hos mamma, vet inte riktigt varför bara blev så..
Min Siss ska ha hela JÄVLA klassen här och grilla. I regnet. Idioter!

Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ja så kan det gå..

Varför oroade jag min om pengar? Totalt onödigt. Chefen har ju faktisk skickat dom. Får dom ju imon. Och mycket mer än va jag & Jojo räkna ut. MYCKET MER!. :) Hahaha.
Underbart. Igår va jag hur nere som helst & idag är jag lyckligare än någonsin (okej inte riktigt men ganska lycklig är jag just nu)..

Det löser sig alltid. Att jag inte lär mig det.

Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ekonomiskt oberoende? Ja Tack!

När ska jag träffa min miljonär?..

Denna månaden e verkligen inte rolig. Speciellt inte när man har en chef som inte skickar in papper i tid, vilket resulterar sig i att jag inte får lönen i tid. Sen blir det ju inte bättre av att försäkringskassan är som dom är. Så inte heller dom pengarna får jag i tid. Hur fan ska jag kunna betala mina räkningar är min fråga?

Och sen kommer jag garanterat ligga minus denna månaden. Underbart!.
Jag verkligen ÄLSKAR mitt liv idag!.
Tur jag har min Docka så jag har någon som helst lycka här i livet.
Ja som ni märke är jag bitter!!!!!!!


Men jag har världens bästa vän också! Det gör livet lite bättre det också!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

JAG KLARA DET!


Jag överlevde. Knappt men ändå. Skakar som ett asplöv och typ lipar men jag hade ihjäl fanskapet.
Jag hatar verkligen spindlar. Har börjar klara av dom små utan att få panik men denna va alldeles för stor för mig. Men jag klara det. Och som ni fattar klämde jag inte ihjäl han med dörren utan han kom tillbaka. Men jag lyckades med flugsmällan. Tur att ingen såg mig bara. Gav i från mig några ynliga ljud när jag väl hade samlat mod att slå till han. Sen när jag insåg att han va död börja jag ärligt talat gråta. Jag är riktigt pinsamt ibland.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Usch 2!

Okej. Jag har Två tillfällen då jag verkligen saknar en andra hälf. Nummer ett som jag redan har berättat om i förra inlägget. Och nu kom jag på nummer två. När jag hittar en STOR ÄCKLIG SPINDEL. fy fan säger jag bara.
Hitta just en på min ytterdörr. Öppna dörren ihop om att den skulle gå ut men då ramlar idioten ner på golvet. Och jag blir stående blixt stilla av rädsla. Kan verkligen inte röra mig. Då börjar han krypa ut. Men så försvann ha bara. jag stänger dörren i hopp om att jag kanske klämmer ihjäl det aset. Men så kom jag på att min dörr inte är helt tätt. Utan den är en liten springa längst ner. ATTANS. Nu kanske han kommer tillbaka in. Så nu kommer jag spendera min kväll med att stirra på ytterdörren och hoppas att han håller sig borta. Men vad jag ska göra om han kommer tillbaka har jag ingen aning om. För jag vågar ju inte ha ihjäl han själv.. Någon som vill komma och rädda mig? Snälla? Någon?..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Usch!

Det är när jag vaknar upp ur en hemsk dröm som jag verkligen önska att jag hade en andra hälf. Hatar att vakna i skräck och upptäcka att det inte ligger någon på den andra sidan av sängen. Utan man får ligga där själv och plågas. Har vaknat så dom senaste nätterna och jag vet verkligen inte varför. Vä länge sedan jag drömde något som verkligen skrämde mig. . Usch tycker inte om det alls. Man går ju runt hela dagen med den olust känslan.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

KalasBilder.

Tänkte bjuda på bilderna från Dockans Kalas!








Dockan försöker gömma sig när vi sjunger för henne! Haha!

Och min fina tårta!


Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

FredagsMys!

Igår va Ema här på pizza & skit snack. Riktit mysigt.

Idag har jag träffat min kontaktkompis. Tog en lång promenad och bara tjöta lite. Super trevligt.

Nu sitter jag och FredagsMysar med Dockan!

Imon Kungälvs Cruisingen? Mja vi får se..

Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hipp Hipp Hurra!


Idag fyller Dockan 3 år!

♥ ♥ ♥

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Update & Spöktårta

Förlåt för det dåliga updaten men har inte riktigt orkat.
Helgen spendera jag hemma hos mamma, då pappa va utomlands med sin far&bror.
Titta på ESC i lördags & gissa om jag blev sur. Hade för fan 9 favoriter och ingen av dom vinner? va hände där!
Men de va ju kul att Sverige kom 3 i alla fall.

Början har veckan har jag spenderat på jobbet. Och fick även in ett mötte där jag förhoppningsvis har fått min efterlängtade kontaktkompis. Vi får se hur vi trivs ihop..

Idag så är det inget jobb och så blir det städa som en tokig hemma. Har kalas för Dockan imon som fyller 3. Och imon har jag inte tid att städa för då är det tårtbak som står på schemat. Spöktårta har hon beställt.
Jojo kanske kommer och hjälper mig på ett hörn också. Jag är glad bara hon är här så jag har någon att prata med om inte annat :) ..

Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdagen!

Jag måste ju säga att jag faktiskt va en ganska så söt Fjortis :)




Jag för övrigt åkte jag hem till Madde&Stefan efter jag hämtat Dockan på dagis. Fick träffat det nya tillskottet till familjen (äntligen efter typ 9 månader), Riktigt söt liten kille!.
Och sen blev man ju inte mindre sugen på att flytta själv. Hur trevligt som helst med grannar som umgås och pratar. En liten gård full med barn som alla håller koll på. Underbart vilken stämning.

När vi kom hem blev det kvällsmat på balkongen.

Man måste bara älska värmen!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

peeLa fixa biffen!




Har man ingen bra plats att sola på, så får man helt enkelt fixa det!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Mobbad!

Jag ogillar mina vänner just nu. Några svarar inte när jag ringer och andra är bara tråkiga. Jag vill ju ut i solen och umgås. Det är liksom inte okej att strunta i mig. Hur kul e det att sitta hemma i lägenheten när de är så gott väder ute. ...

Igår va i alla fall en kul kväll. Man kan inte ha annat när man är med Buttran!.

Ja men jag får väl gå ut själv och sätta mig i solen då. Hur kul e det liksom?.

Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sikken kväll


Åkte som sagt hem till Foffer igår, Lyssna på musik och tjöta en stund. Bestämde oss sedan för att möta upp hans arbetskamrater på Exet. Och så ragga jag ju självklart upp en kollega till Foffer. Visa sig efter halva kvällen att han har flickvän. Oooops!.

Nu e jag hemma och gjort mig i ordning för en till kväll i Stan. Väntar just nu på buttran.
Blir nog till att sitta i en park och ha det gott.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag!

Ja idag vakna jag och Dockan klockan 10.30????.. Eller de är ju inte så konstigt med tanke på att hon va vaken halva natten.. Men känns konstigt att gå upp så sent. Som man har förlorat halva dagen...

Idag kanske jag ska åka hem till Foffer och kolla in hans nya lägenhet i Gbg. Beror på om min syster kan passa Dockan. Vilket hon inte visste än.. Hon ska på någon student middag och visste inte vilken tid hon skulle gå där ifrån. Så vi får väl se.. Men imon ska jag i alla fall hem till han. Dockan åker ju till farmor.
Buttran följer troligtvis med. Beror väl på hur mycket hon dricker idag när dom ska ut med jobbet och fira henne & några andra på jobbet. Jag kunde dock inte följa med med tanke på att jag inte visste om Dockan fortfarande skulle vara sjuk eller inte. Men dom får väl försöka ha så kul utan mig ;).

Men nu ska jag städa lite och försöka få tag i B1.

(B1 som leker doktor med Dockan). Haha


Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Seriöst, Va händer?

Jag blir totalt jävla galen. Dockan är fortfarande vaken och ärlig skriker konstant. De är fan konstigt att ingen av mina grannar har larmat polisen. Måste ju låta som om jag försöker ha ihjäl henne. Men allt hon gör är att ligga i sin säng och skrika. Kommer jag in och försöker prata med henne så skriker hon ännu mer. Hur fan gör man då?..
Har alltid kunnat prata med henne för att få henne att sluta skrika eller så ger hon sig efter hon har fått ur sig sin ilska. Men inte idag.. Nu bara fortsätter hon. Och då blir jag lite mållös. För hur sjutton får man ett barn att sluta skrika när man inte ens kan prata med det?.. Om någon har ett svar på det så får ni gärna berätta det för mig för jag kan då fan inte komma på nått! ..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Grattis Systerryster!

Ska börja med att säga att idag fyller min stora syster 27 år. Grattis!..
Kul födelsedag hon har, Ligger på sjukhus.. Måste va väldigt spännande..

Och för övrigt kan jag säga att jag är sjukt jävla trött på att vara hemma med min älskade Docka. Jag är väldigt villig med att erkänna att hon verkligen går mig på nerverna när man har spenderat hela 4 dagar oavbrutet med henne. Fattar inte folk som säger att dom tycker det är mysigt. Seriöst ni måste ljuga.
Min Docka gör fan inte annat än gnäller. Och saken blir ju inte bättre av att man inte kan gå ut eftersom hon är sjuk.
Ne Tacka vet jag dagis och jobb på veckorna. Så man kan få en rolig helg ihop i stället för bara massa bråk och små gnabb hela tiden.

Ja nu har jag vl pratat av mig för idag.

Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

.. .. ..

Nu är jag färdig med alla böckerna i Millennium Trilogin av Stieg Larsson. Fruktansvärt bra böcker och tycker alla ska läsa dom. Nu återstår det bara att se filmerna. Försöker leta rätt på någon som är lika seg som jag och vill se dom med mig.. Jag hoppas ju på att grannen i huset bredvid erbjuder sig :P hahaha..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Student Tider.

Jag har börjat ta tag i min systers student planering nu. Känns som att de kan vara på tiden med tanke på att hon springer ut den 10/6. Måste fixa plats att vara på. Se till att alla som ska vara bjudna är det och att dom Osar tillbaka. Sen måste ju skylten fixas. Ja de är lite att tänka på men peeLa fixar allt.
Sen måste jag ju själv fixa en student present med. Och jag har verkligen ingen aning om vad. Men jag ska nog hitta på nått kul :). Mohahhaa.

Men det känns verkligen helt overkligt att hon ska ta studenten. Känns som att jag börjar bli väldigt gammal. Kommer fortfarande ihåg att hon bara va en irriterande liten snorunge som bara va i vägen när man ville umgås med sina vänner. Och nu är hon stor. Tiden går fort. .

Lite avis e jag på henne. Jag kommer ihåg min glädje när jag tog studenten. Hade gärna upplevt det igen.

Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Lol

Jag bara älskar Anonyma kommentarer! Garvar alltid när de kommer en stackars liten sate som inte vågar stå för nått. Fick en fin kommentar till inlägget Vem va han?. Där se stod. "Någon du legat runt med". Hhahaha.
Jag bryr mig inte nämnvärt över va folk tycker och tänker om mig. . Men de jag verkligen inte förstår e varför man ens kommenterar om man inte kan stå för vad man tycker?.
Personen som skrev kommentaren känner sig säkert jätte fräck som skrev den hysteriskt roliga kommentaren. Men i mina ögon är det bara en liten lort under min sko. Kom igen när du vågar stå för det du säger och inte gömma dig bakom att vara Anonym!

Dagisvarning på dig!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nostalgi



Så här på kvällkvisten är jag snäll & bjuder på denna bild ifrån min Fjortis tid..

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Kallt som attan!

Ja efter minigolf & glass i den så icke synliga solen så är man minst sagt frusen nu. Men de botar nog en kopp kaffe under en filt. Hoppas på det i alla fall. Dockan fick ett mindre anfall på att B1&B2 inte följde med in. Hon ville gärna leka med B2 i sitt slott. Men han lova att komma en annan dag. Och de LOVAR jag att ta kort med och dela med mig av. RockabillyMicke i ett prinsess tält. Ja de blir nog en syn. Haha!

Imon hoppas jag på jobb men inget jag vet om nu. Och jag ska även försöka ringa de där samtalet som jag har nämnt tidigare..

Men nu blir de som sagt Kaffe!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kobingo el. Minigolf?

Ja efter att ha väntat halva dagen på B1&B2 är dom nog snart på väg.. Planen från början va picknick men de blåste för mycket. Sen kom Micke med det smarta iden att vi skulle åka och spela KObingo (?). Men de gick ju inte för den hade tydligen redan börjat! Aa, Micke är som han är!
Nu är planen i alla fall minigolf. Får se hur det går. Är verkligen värdelös men de är ju roligt att vara med vänner i alla fall. Plus att dom kommer antagligen va väldigt nöjda med att ha slagit mig fett sen. Så jag får väl bjuda på det ;) .

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()