Jag har

Världens bästa Docka fast hon går mig på nerverna nästan jämnt!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Klockan 03:00 tankar!

Som sagt klockan är 03:00 och jag e på väg hem och just känner jag precis som ord på bilden! Men efter idag får de fan va över!

Jag har kämpat idag, fast de va jävligt svårt! Tankegången har hela kvällen varit; Ingen ögonkontakt peeLa då är du fast igen! Och jag har fan lyckats..

De känns i hela kroppen att jag går hem och du e kvar! Men imon när jag vaknar så tar morgon dagen över och då är det fan slut! Du har fått du chansen miljoner gånger men försummat den. De är ditt fel!

Du förlorar, INTE jag! För jag e fan jävligt bra!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredags mys ala Dockan!

Dockan tvinga mig och ta kort på fredags myset.

-Tänd massa ljus också mamma så släcker jag lampan.

-Okej.

-Kolla nu mamma, va mysigt vi har det!



(Jag förstår att ni tror att bilden är tagen enbart för att skryta om min extremt snygga tv. Men tyvärr den är inte till salu!) ;)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Love it!

Jag bara älskar min nya tröja!

Inte för att man ser den så bra på bilden men ;) haha

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Yeeeah!

Jag borde kolla mailen oftare! Har gått hela veckan nu och väntat på att skolan ska höra av sig så jag vet om jag kom in eller inte. Och nu när jag ligger här och inte kan sova så ser jag att jag fått ett mail av dom! Och YES jag kom in!

Så jävla gött!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Så trött!

Ibland önska jag att jag bara kunde ta och lyssna på min kropp! Du har precis opererat dig peeLa, dom sa ta det lugnt! Men Nej de gör jag ikke! Jobbar mig igenom värken och tänker att skit samma va mer kan hända? Jo, du får ännu ondare? Smart hövve!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag har

en text jag skulle vilja skriva men jag gör det inte.
För det gör för ont i mig!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ärligt fucking talat!

Livet kan suga min feta ba**e, Om jag nu hade haft någon!

Skrev för ett tag sedan att de en problemet fan löser av det andra i mitt liv! Och idag fick jag fan i mig det bekräftat!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1709780/images/2012/pic_50a3b2549606ee20e0eb91d6.jpg" class="image">

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Halloj!

Ja nu va det ett par dagar sedan. Men inget har hänt typ! Vart och sökt in till skolan så jag har ett jobb framöver. Mår relativt bra efter operationen, har fortfarande ont men har ju bra kolleger som ser till att jag medicineras! ;).
Jobba till 17 idag och lyssna till dom andra som hade möte och prov! Trodde prov tider va över när man gick ur skolan men icke, de behövs även på vår arbetsplats!

Va i Ullared i lördag och fick köpt massa nya saker. Kanske fotar ett par lite senare. Sen va jag hemma hos B1&B2 på kväll, tjöta mest skit! Tog massa fula kort också! Haha de bjuder jag på! :) B1 vissa mig en app som heter mirrors där man även kan filma sig när man ser ut så där och så förvrängs rösten! Det är som en drog för mig, jag kan inte sluta! Filma, asgarva!

Tjarå!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Operations dagen.

Japp idag har det vart operation. Lyckades självklart stänga av mobilen innan dom sa att de va okej att ha den på medans man väntade, men då hade ju smart huvudet glömt av pinkoden! Så låg där i 2,5 timme med dropp och glodde ut genom fönstret! Men nu är jag hemma hos mamma igen och mår relativt bra, känner att värktabletterna slutat verka så nu gör det ONT! Får tugga i mig några till! Tack vet jag smärtstillande medel!

Och tack alla vänner och Underbara kollegor som sms och ring idag! Värmer i hjärtat mitt! <3

Tjarå!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Underbara helg!

Jag har nog aldrig haft en sån här bra helg med Dockan. Vi va på barnens lekstad med familjen Larsson&Ericsson i lördags, Inget Bråk! Vi va på Universeum idag själva, Inget Bråk! Nästan för bra för att vara sant :) men de e härligt att man kan ha sånna stunder också de gör att man orkar sig igenom all den där för jävliga trotsen!

Men jag tänker i alla fall skaffa en sån vägg som på bilden här hemma, kan jag bara hänga upp henne där när jag inte orkar mer ;) Haha, Tack Universeum för tipset!

Tjarå!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1709780/images/2012/pic_5096ca66ddf2b33cab004a12.jpg" class="image">

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()