Grebbestad!

Jag har haft den bästa helgen på länge tillsammans med dom finaste flickorna. Jojo, Anna & Jag åkte i fredags till Grebbestad. Sjukt fint. Och så roligt vi har haft. Känner att detta behöver vi göra till tradition. Fast lite arg är jag på mig själv, När jag i dag på klipporna ser The man of my dreams. Blickar och leenden byttes ju. Men tror ni att fega lilla jag vågar gå fram. NEJ!. Jag blir så trött på mig själv!.

Men roligt har jag haft!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Wooooopa!

Kom precis hem till Ema. Mötes av en dörr jag ej kom på portkoden till. Smart.
Emas mobil e paj så kunde inte riknga henne. Hennes pojkväns nummer hade jag tydligen inte. Och så funka inte port telefonen. Ja men kul att stå där och vänta. Kom en stackars tant efter en stund och ville inte låta mig gå in med hon våga inte heller säga nått. Tack tack så ja :) haha..

Men nu sitter jag i alla fall i soffan och ska slå upp ett glas vin. Ema är nu snart färdig duschad. Så snart blir det party och sen Hatten. Dra på trissor, det va la på tiden att jag hitta dit.!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nordens Ark & Smögen.

Vilken underbar dag vi har haft idag.
Börja dagen med att åka till Nordens Ark. Jätte mysigt att gå inne i skogen och kolla på alla djuren.
Fanns även tigrar av någon anledning. Jätte fina.

Sen blev det en tripp tll Smögen för att äta lite mat på bryggan.
Hur fint som helst.

Men nu har jag så fruktansvärt ont i mitt missbildade knä så nu ska jag slänga mig i sängen.
Imon får vi besök av Dockans farmor och faster. Mysigt. :)



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bilder från Varberg!


Hoppilihopp Bilen :)

Orkar inte lägga upp alla kort men eftersom vi hade så jädrans roligt med att komma på olika poser bjuder jag i alla fall på dom :)



Martin.


B2.


B1.


Tommy.


peeLa.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

TjejFredag

Sikken Fredag. Så roligt att vara med bara tjejorna. Spel & vin. Vad kan gå fel?
Dockan va ju även med. .. Detta är något vi måste göra oftare.
Men jag måste ju säga att jag va så där lycklig när Dockan vakna klockan 7 i morse. Och jag gick och la mig vid 5 snåret på morgonen. Och dessutom ska jag sitta barnvakt ikväll. Jippi!. Men det va helt klart värt det :)..

Ne nu ska jag dra i mig en KANNA kaffe till så jag orkar vara vaken!.

See Ya!.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag!

Japp idag börjar min 3 veckors ledighet. Inte för att jag har jobbat så mycket det senaste men ändå..
Idag blev det fontin med Familjen. Och så offra jag mig så snällt att sova hemma hos mor min. Hon ska jobba natten så tänkte va snäll och gå upp med mina syskon imon så hon får sova.. Snäll jag e ibland.

Sitter just nu och väntar på att B1 ska duscha borta hos B2 så jag kan gå dit en snabbis.
Och förlåt men det blir inga bilder idag heller. Har ju dom hemma på datorn..

Men så fort jag kommer hem kommer jag ladda upp ett par.

Tja!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hoppilihopp!

Usch, E sjukt trött idag.!

Igår åkte jag med B1&B2, Martin och Tommy till Varberg. Åkte runt i Tommys Impala, Och den HOPPAR. Det va verkigen det roligaste på länge!. Och det va ju mindre kul att vi drack ur glas. Hade ju vin och allt möjligt över allt sen.. Haha. Och kladdig blev man om ena handen som fick agera lock. Hhaha. Men det va absolut värt det.

Men nu ska jag slänga mig i sängen igen och mysa med Dockan som kommit hem.
Om jag orkar laddar ju upp lite bilder senare i kväll, Annars blir det imon. (Tippar på imon).

Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

B1!

Dockan har åkt till farmor & här sitter jag med en bakfull B1.
Ja de kanske inte låter så roligt men det är de faktiskt. :)
Jag undrar Dock fortfarande vad som händer ikväll, Tror inte B1 är så sugen på fest igen!

Hhaha

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Carro!

Spenderar min kväll med den bästa! CARRO! :)
Hon är verkligen än vän som ställer upp, När man är nere kommer hon som ett skott men mat och vin!.
Hon strunta till och med chansen att följa med frun sin och kolla på Nationalteatern för att spendera kvällen med mig.

En qvinna som verkligen förtjänar mer av min tid!

Lav ya!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Orka Tänka!

Det far runt så mycket tankar i mitt huvud att jag håller på att bli galen. Vet varken in eller ut snart.

Men imon blir det JOBB. Kan ni tänka er. Kan jag behöva eftersom jag ska vara ledig med Dockan i 3 veckor sen. Kan liksom behöva lite semester innan det. På lördag åker hon hem till sin farmor och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på. Men det löser sig säkert.

Imon kväll kommer även Carro och lånar tvättmaskinen min. Hennes fru har tydligen ingen sån :P.
Blir nog lite vin och mat på det också. Får se om Ema dycker upp också. Hade ju vart lite trevligt.

Men nu ska jag faktiskt slänga mig i sängen bredvid det finaste i mitt liv.

Dockan!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hoppas.

Sitter just nu och väntar på att några ska komma hit och kolla på Dockans ena vagn som jag vill bli av med. Hoppas att de inte är ännu ett par puckon som vill ha fällbart styre som inte finns på dom små city vagnarna.

Sen blir det till att lägga Dockan och ta en god öl på balkongen, För de är jag värd!

Tack och hej!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ema! !

Eftersom det inte blev något jobb idag så spendera jag dagen med Ema. JÄTTE längesedan. Vi gick runt i K-älv en stund, kolla affärer och tjöta lite. Vi båda blev ju helt förälskade i Body Shop. Ärligt. Bästa butiken ever!.
Köpte massa saker till mitt hår. Ema köpte ansiktsrengöring och lite annat smått och gott. Men jag kommer ju köpa upp hela butiken när jag har lite mer pengar. !.

Men nu har huvudvärken kommit över mig. Kan någon förklara varför jag har fått det den senaste veckan. Varje kväll?. Jävligt jobbigt är det i alla fall.. ! .


Men nu blir det sängen. Sjukt trött pågrund av värken!.


Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kom på det!

Jag har ju kommit på varför det känns som att ingen av mina vänner kommer hit så ofta. ALLA klämmer ju in sig på samma dag, Hhaha. Sen tar det ju ett par dagar innan dom besöker igen. Hhaha.

Min dag börja i alla fall med att Carro kom över på kaffe (Hon har ju skaffat fru i huset bredvid, Hur bra som helst). Massa kaffe och skit snacka. Sen kom B1 och avlöste henne, Blev mer kaffe och skit snack. Sen kom Anna förbi också, Blev ännu mer kaffe. Jag har helt ärligt gått runt med en kaffekopp i handen hela dagen. Hhaha.

Men nu har alla vänner gått, bara Dockan och jag kvar. Mys för hela slanten.

Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Barnvakt & Cider, Bra kombo!

Sitter just nu barnvakt med det kan ju inte bli bättre än så här. Dom två små tjejerna sover redan. Den tredje är och leker hos en kompis. Den fjärde sitter med en tjejkompis på sitt rum. Och här sitter jag med dator och cider. Måste ju säga att de är roligt att höra vad man pratade om i fjortis åldern. Hhaha. .

Det ända som kunde vart bättre det är om jag visste om mina vänner skulle komma förbi på vin eller inte. Jag bryr mig inte om att dom kanske inte kommer. Men det som stör mig är att inte veta. Vill man inte eller kan inte. Kan man inte bara skicka iväg ett sms eller slå en signal och säga, Nej tyvärr peeLa kommer inte idag. Sitta här i ovissheten gör mig bara irriterad och då är det ju inte ens roligt att va med mig om dom nu mot förmodan skulle komma hit..

Jaja. Kanske bara jag som överreagerar. Lite mycket att tänka på nu för tiden. Och de gör mig nog mer bitter än vanligt.!

Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tanken slog mig!

Ibland känner jag verkligen att jag inte längre platsar i mitt kompis gäng. Jag menar bara att alla mina tjejkompisar har pojkvänner dom måste ta hänsyn till, Det har inte jag. Dom har inga barn att ta hänsyn till, Det har jag. .
Och eftersom jag inte har körkort så måste jag förlita mig på vänner att jag kommer dit och hem. Så när det väl e någonting som händer, tex Lugn hemmakväll med alkohol. Ja men då måste mina vänner först hämta mig och Dockan. Sen måste personen i fråga vara nyckter för att kunna köra hem oss. Och hur ofta vill dom det?. speciellt när dom flesta av mina vänner håller till i Stenugnsund eller Kode och jag bor i Kungälv. Inte många som tycker det är kul att köra den biten. Plus att jag hatar att behöva ta hänsyn till när personen i fråga vill köra hem oss och jag kanske inte vill åka just den tidpunkten.

Och så tar vi denna veckan när dockan har vart hos farmor, Ja då har jag vart med vänner hela tiden och vart med på allt. Men så kommer Dockan hem så slutar telefonen att ringa. Då sitter jag här. Och inte för att jag klandrar mina vänner för det. Jag förstår dom. Dom har ju inte barn varför ska dom drabbas av mitt val att skaffa barn. Men ibland känns det som om jag verkligen inte hör hemma i min vänskapskrets. Utan att jag är utanför och blir välkommen in varannan lördag när Dockan åker till farmor.

Nu menar jag inte på något sätt att jag inte Älskar mina vänner för det gör jag.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

JAG VILL BLI MILJONÄR!


Jag hatar att behöva tänka på vart jag lägger var enda JÄVLA krona!. Jag är så trött på att inte kunna ta mitt JÄVLA körkort. Jag hatar att jag inte kan köpa mitt JÄVLA hus som jag så gärna vill ha. Jag avskyr att jag inte kan boka den där JÄVLA resan jag vill göra. Jag bara HATAR HELA JÄVLA SKITEN!. Just nu är jag så jävla trött på hela mitt jävla idiotiska liv!. Ibland undrar jag fan hur jag tänkt när jag sket i skolan? När jag la mina körkortspengar på sprit? Ibland undrar jag fan också hur jag tänkte när jag skaffa barn i så ung ålder? (Inte för att jag önska henne ogjord för jag älskar henne mer än något annat). Men jag skulle aldrig råda någon annan att skaffa barn så tidigt. Hela livet blir ju knas. Och sen att jag står helt fukking jävla ensam med det gör ju inte saken bättre. För att få allt det där jag vill ha behöver jag ju ett jobb, eller hur? Men hur fan ska det gå till då? När jag måste ta hänsyn till att jag inte kan jobba hur som helst?. Jag kan inte jobba kvällar eller helger eftersom jag inte har en andra hälft som kan ta hand om Dockan. Jag kan inte heller jobba med vad som helst med tanke på att alla jävla fukking jobb idag behöver man arbetslivserfarenhet på typ 25 år! Och dom jobb jag vill ha så har jag ju fan inte gått klart utbildningen till! Eller så är det så dumma arbetstider att jag inte kan för då finns det ingen barnomsorg till Dockan. Jag brukar fan va en glad människa som alltid tänker positivt och som alltid har mottot "Att det löser sig". Men JUST FUKKING JÄVLA NU KÄNNER JAG ATT NU ORKAR JAG FAN INTE MER!.

Puuust!. Kände att jag bara ville säga det. Få ur mig det liksom!. Så nu känns det genast lite bättre. Tack för att ni lyssna! Tjarå!

:)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Så dumt!

Ibland tycker jag verkligen inte om att mina nära fick reda på att jag har en blogg. För ibland känner jag att jag vill säga något men har inte riktigt någon jag kan säga det till. Inte det att jag inte skulle kunna säga det till mina vänner. Men ibland känner man kanske inte för att säga allt till dom. Och då hade det ju varit skönt om man visst att ingen man känner läser bloggen för då hade man kunnat skriva det där. Men Icke Sa Nicke det kan jag ju inte!. Jag skulle iofs kunna säga det till min syster för hon skulle inte fatta nått ändå. Hhahah.!

Tja!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dockan är hemma!

Det blev tyvärr inga för och efter kort hos Anna. För jag hade ingen kamera med sig och ingen av jojos va laddade.
Men fint blev det i alla fall..
Vi hann även med att göra fint hos J. Köpte lite blommer som återkommer nästa sommar också. Så slipper det kanske växa upp gräs över hela skiten igen.. Hoppas i alla fall.

Dockan kom hem redan i förmiddags. Hon hade tydligen blivit väldigt mammasjuk. Och ville hem. Sötnöt!.
Så den planerade trippen till hatten blir tyvärr inte av. Gör faktiskt inte så mycket. Men hade ju velat umgås lite mer med mina vänner utan att ha något att tänka på en dag till. Men men, Va ska man göra.

Nu blir det i alla fall mat!

Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

SOL!

Idag blir det nog till att fixa till Js Grav. Känner att de är på tiden att jag tar mig dit och grejar lite. Fick även med mig Jojo på den iden.
Men först ska vi nog åka och fixa lite hos en annan vän som en liten överaskning :) Vi är bra snälla vi..
Ska försöka ta lite för och efter kort kanske. Länge sedan jag uppdatera med bilder känner ja..

Men nu blir det åka av!


Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sikken dag!

Skulle ju roadtrippa med B1 men det sluta med att vi fick lämna hennes bil på verkstan. Hhaha, Ja men de va lite tur i oturen för hon har haft problem med den ett tag men dom har liksom aldrig hittat felet. Men nu kanske dom gör det så hon slipper fylla på vatten hela tiden..

Efter roadtrippen kom Christian och hämta upp mig i kode. B1&B2 följde med hem till han för att äta lite mat i form av en pizza. Sen va det slapp i soffan. Och från och med nu går jag officiellt ut med att jag och Christian är vänner. Och där med har vi båda ökat ut våran telefonbok!.. Hahah, Lite Internskämt så här på bloggen.

Men nu sitter jag återigen hemma hos Min Fru Jojo!.. Vi försöker hitta en bra film att titta på men de verkar som att de bara finns massa konstigheter..

Men vi letar vidare :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag!

Usch jag är redan vaken. Känns som att jag inte kommer få sova så mycket denna veckan. Men vad gör det? Jag är lycklig ändå! :) Sitter just nu hemma hos B2 med B1 och vet inte riktigt vad vi ska hitta på..
Kom ett förslag om att kanske åka till ullared. Jag är på!. Det är nämligen mitt motto denna veckan.
Hade som sagt en sleepover hos Jojo igår. Blir en idag också!.. Vet inte hur vi gör det men vi hittar alltid saker att prata om. Sitta och tjöta om luft i måååånga timmar. Galet.
Men nu ska jag roa B1 lite ;).
Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Är kommer det, Smått & gott.

Oj va jag har haft roligt dom senaste dagarna!

Fredag
Börja kvällen med Sexparty hos Anna. Sjukt roligt. Sen blev det baden & eftersom det inte va så mycket folk ute så hade vi typ dansgolvet för oss själv. Rocka loss som bara den.

Lördag
Efter jag vart på barnkalas med Dockan och lämnat henne hos farmor för resten av veckan så blev det "ett varv" med B1 och Karin. Eftersom det inte hände så mycket ville Malin hem och sova, och så skulle hon ju upp och jobba med. Men klockan 1 på natten så blir jag upphämtad hemma av B2 & Christian. Blev baden igen. Som efterfest blev det ett dopp i Havet. Hhaha.

Söndag
Blev lite Kina mat med B1&B2 & Christian. Sen lite glass och film hos B2..

Måndag
Varit vid havet hela dagen och solat. Tog även ett dopp.
Sen skulle jag och B1 toka till det lite. Men det blev inte som vi hade tänkt oss så vi får göra det en annan dag. Och då blir det garanterat ett blogg inlägg om det :P .

Men nu sitter jag hemma hos jojo. Efter att man blivit serverad Kalasmat och tårta med Dessertvin hos Christian.
Ibland har jag det verkligen bra.

Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()