Meeeen!

Mitt liv kan tydligen inte flyta på någon gång, det ena fanskapet avlöser tydligen det andra!

Först har vi mina ovanliga cellförändringar. Nu har jag fått en operations tid. (?) Man skulle ju göra detta ingrepp med lokalbedövning?! Men nej nu ska jag sövas och jag får inte tillbringa första natten själv. Men hallå jag är singel? Jag får väl ragga här då, någon som vill ställa upp eller? ;) haha

Sen har vi mitt jobb. Chefen ringer idag för att kolla vad jag har för utbildning för jag är tydligen bara 50 dagar ifrån att bli lasad. Bra kan man ju tycka och om jag hinner fixa allt innan så är det de men annars är det €&@@€@@@€! Eftersom jag saknar två kurser på rätt utbildning för mitt jobb så kommer dom sluta boka mig på jobb när jag ska bli lasad om jag inte hinner fixa in mig i skolan igen på dom två sista kurserna. Måste alltså ha ett intyg på att jag håller på att slutföra min utbildning så kan jag bli lasad. Annars INGET jobb.

Och va ska jag då göra?

Ne nu tänker jag slänga mig i sängen och verkligen hoppas att alla mina telefonsamtal jag ska ringa imon kan lösa detta!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Så gjorde ja ..

Igår blev jag faktiskt stolt över mig själv! Har funderar förut på hur man agerar när det händer en olycka inom ens radie, fortsätter man gå? Ställer man sig och glor eller kommer man agera? Chockad som man blir kan man ju inte veta i förväg!

Men igår när dockan och jag är på väg dagmamman fick jag svaret! Vi hade precis korsat ett övergång ställe när vi bakom oss hör en jävla smäll, vänder mig om ser två tjejer flyga av en moped efter att ha krockat med en bil.

Hjärnan hann inte ens reagera innan jag upptäcker att jag springer tillbaka med dockan i handen. Sätter henne på en gräsplätt, drar upp telefonen och slår 112. Framme hos tjejerna kollar jag läget med dom, får dom att ligga stilla. Här kommer det fram två andra åskådare och sätter sig hos tjejerna så jag kan prata med 112 tjejen. Va lite svårt att höra vad hon sa för tjejerna lät och ska ja va ärligt lät det som 112tjejen va jätte långt bort i telefonen. (kanske något ni borde göra något åt?)

Även om detta inte va en jätte otäck olycka så var det min första och jag är stolt över hur jag hantera det även om man alltid vill ändra på saker i efterhand!

Men nu ska jag titta på tv och sen hopp i säng! Tjarå!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lättnad(?)!

Idag vakna jag med världens huvudvärk! Vakna första gången vid 01 trodde huvudet skulle explodera! Övergick sakta men säkert till illamående så antar att det va migränen som spökade lite, men imon blir det jobbet igen :)

Dom ringde även från gyn idag, och där stoppa mitt hjärta. Hon sa nämligen när jag va där att hon bara ringer om det är något allvarligt annars skulle jag bara komma på min bokade tid! Men det va inte så farligt....
Jag har iallafall inga cancerceller va dom kunde se nu, Dock hade jag inte heller normala cellförändringar(?)..
Så den bokade skrapningen hos mödravården här i Kungälv blev av bokad då dom hellre ville skicka vidare detta till Sahlgrenska. Får se vad dom vill göra med mig där :)...

Men nu ska jag titta lite tv och sen ska jag hoppa i säng och hoppas på att jag har rätt om att huvudvärken är borta imon! Tjarå!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vilken helg!

Ja blev ju ingen utgång för mig denna helgen så fick fixat säng, soffa och hörnskåp till lägenheten istället! Mitt hem ser just nu ut som kaos men det blir bra! Om jag kommer ihåg och orkar fixar jag en efterbild sedan :) men nu, skruva, skruva :)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dubbelsuck!

Känslan man får när man taggat för utekväll hela veckan med en efterlängtad vän blir inställd på grund av sjukdom!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Äntligen

Är det fredag. Solen skiner, verkar bli en lugn dag på jobbet (peppar,peppar)! Va mer kan man önska sig?

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Om ditt hjärta slår!

Spela vår låt nu
Ta mig med storm
Kan vi inte dansa som förr
Hela natten lång
Bli nu ett med mig Darling
Jag vet att vi kan
Men sen vill jag hålla din hand

<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dumma dumma

Tycker inte om när blogg appen krånglar.. Dom förra inläggen är alltså från igår :)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens visdomsord!

Precis vad jag behövde! NOT!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Världens bästa unge!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Som jag har längtat!

Idag har vart en sådan dag jag har längtat ihjäl mig efter Dockan min! Fick jobbat över till 17 idag, kände jag inte alls för men va gör man inte för sina underbara Svalor!

Men nu är jag i alla fall hemma. Fredags knytena står i ugnen och Dockan kollar Bolibompa! Så här innan Fredagsmyset riktigt har börjar och man fortfarande tror att det kommer bli mysigt och inte ett evigt tjött och gnäll så önskar man att man var en "hel" familj!

Trevlig helg på ett mina vänner och skål för nu tänker jag hälla upp ett glas vin i alla fall, det är väl det minsta jag e värd en fredag som detta(?)! ;)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bästa jobbet ever!

Man kan kolla Bert och man får lov att vara ute och promenera i detta fina höst väder! Underbart!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hhhahaha

Vilket jävla bild!!! Hahahaa

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Wooopwooop?

Ja vad ska man säga, livet rullar på och jag med det? Gör inget alls förutom att gå till jobbet och hem igen nu förtiden! Känns mig lagom meningslös!

Har även kommit underfund med att det snart har gått ett år! ETT ÅR!! Kanske dags att verkligen släppa Han nu och gå vidare detta börjar ju bli pinsamt!
Fast det går bra för mig så länge jag slipper se Han har jag märkt. Det är dom där förbannade Ögonen! Jag måste helt enkelt undvika ögonkontakt! Smart va? Fast jag tror det kommer bli lättare sagt än gjort!

Men nu ska jag slänga Dockan i säng och ladda inför nya avsnitt av Greys! Hoppas bara att de va idag dom skulle komma så jag inte har kollat fel! För då blir jag sur! På mig själv!

Tjarå!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()