Håll tummarna igen!.

Sökte även en ny lägenhet idag för att försöka komma ner i hyra!.
Det bästa av allt är att de är en lägenhet i samma trappuppgång som kära B1 precis har flyttat in i. Vad är oddsen liksom?.. Eller kan det va så att de är B1 som ångrat sig och sagt upp sin lägenhet redan?. Mja, får nog ringa henne och undersöka detta. Men vilket som. Håll tummarna för mig!.


Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Hhahaha.

You got to Love Filip och Fredrik!
Supa i direktsändning på Kanal 5.

Jag undrar vart detta kommer sluta!

:)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Håll tummarna vänner!

Sökte just ett jobb!.. Det va visserligen korttidsanställning men med chans till fast efteråt. Så nu vill jag alla mina nära och kära att ni håller tummarna för mig så jag får detta jobbet. Hade vart så skönt att kunna pusta ut i 6 månader minst!. Inte behöva tänka på varje krona hela tiden!.

Tack på förhand! ;)

Pussss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Batman el. Kattis ..

Som ni märker på det förra inlägget så är mitt nätverk tillbaka i telefonen :). Det inlägget va alltså skickat för ett tag sedan men kom först nu när nätverket starta igen.

Idag har jag i alla fall haft både Jojo och Anna på besök fast på olika tidpunkter. Min kära lillebror M kom även hit en stund.. Har vart hemma både idag och igår & kommer även va hemma imon med en docka som har feber. Inte alls kul. Man börjar ju klättra på väggarna eftersom man inte kan göra nått.

Men vi har i alla fall fått Dockans Katt :). Den skulle ju heta Batman men eftersom dockan springer runt och ropar Kattis hela tiden har jag nu döpt om henne :). Hon kom i lördags så nu har hon börjat vänja sig vid oss och kommer krypande när hon är trött för att gosa ner dig i knät på en :) Så söt är hon .


Mys!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag har nog världens bästa vän. Kommer hem...

mms_img72636 (MMS)

Jag har nog världens bästa vän. Kommer hem och hittar detta i brevlådan. 2par jeans till mig och en söt tröja åt dockan!. B1 du är bara för bra för att vara sann :) är den lyckligaste för att ha dig tillbaka i mitt liv!.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Orka med!

Skrev ju i förra inlägget om att jag har fel på mitt nätverk i telefonen. Ringde nämligen Tele2 för ca 2 veckor sedan och tänkte klaga på detta men då sa han att de är bara att vänta ut för dom håller på att fixa det. MEN så går jag ut på deras hemsida idag för och kolla om det stod något där om hur det går för dom. Och där står det ju att de inte alls ska vara några störningar på nätverket där jag bor!.. Orka. Så får ringa dom imon och kolla vad fan problemet är. Och om det är fel på min telefon kommer jag helt ärligt skrika. Va ju inte så länge sedan jag köpte den!.

Men nu tänker jag hoppa i säng.
Tjarå..


Eller föresten ska tacka mina flickor för en mysig Tacos kväll igår. Välbehövligt. :)

pusss

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Nätverkshelvete!

Eftersom mitt nätverk ligger nere på telefonen så kan jag inte blogga från mobilen. Men blogga i alla fall härom dagen om att jag kom hem och hitta två par jeans i brevlådan :) Då va det den underbara B1 som hade läst min blogg och köpt dom till mig :) Helt fantastiskt vän!..

Men just nu sitter jag hemma hos Ema och väntar på utgång i stan! :)

Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

F.U.C.K

Skit också!. Jag äger ETT par jeans då mitt andra par gick sönder för ett par veckor sedan. Och va händer idag? Jo dom enda paret som jag har börjar gå i sönder!. Ja men TACK! ..
Och har ju fan inga jävla pengar till att köpa nya jeans just nu! ! ! Ibland blir jag bara så less!.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()