Återbesök

Huvudet är fullt av hjärnspöken efter dagens återbesök hos gyn efter besked om cellförändringar.
Nu mer än någonsin saknar jag att inte ha någon att krypa upp intill!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Världens bästa mamma!

Igår fyllde min Mamma år. Bakade lite "tårta" och så till henne. För det skulle hon tydligen inte bjuda på(?)! Hon e knäpp, jag vill ju ha tårta! ;)

LemonCurd(?)tårta blev det. Smarrigt!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mamma betalar.

En dag på stan med Dockan resulterade i att jag är ca 700 fattigare! Skulle bara köpa något litet till mormor som fyller år i morgon. Blev mer saker till Dockan(?) hur det nu gick till!

Vem fan har lärt henne shoppa för inte sjutton är det jag i alla fall..
Men hon fick i alla fall köpt två tröjor bland allt annat strunt så de är ju bra :) haha!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Arg? Nejdå!

Fråga Dockan om hon ville vara med på kort med mig.. Tror inte hon ville det!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dag 5

I lördags blev det laxlåda också en av mina favoriter. Serveras med potatismos och en liten sallad! Jätte gott!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dag 4

Idag blev det avokadosoppa toppad med gräslök! Riktigt gott dessvärre tyckte inte Dockan det så blir nog inte så många gånger man gör den..

För övrigt så kommer jag ju ändå dö snart så det spelar ju ingen roll. Fick ett sånt där roligt brev i lådan om att jag måste göra ett nytt cellprov då jag har cellförändringar! Jamen tack, hypokondriker som jag e!

Men nu det allt för överskattade Fredagsmyset!

Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()

Nr 3

Idag blev det Torsk med frasigt täcke, potatismos med en sallad som bestod av morötter och physalis. Som för övrigt är en av mina favorit rätter! Så det gjorde Dockan bra :)

Nu ligger jag utslagen på sängen och återhämtar mig efter en... Ja.. Händelserik eftermiddag på jobbet!
U got to love it!

Tjarå!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dag nr 2

Idag blev det pannkakor enligt Dockans meny! Tada! ;) Men måste säga att jag faktiskt inte är så förtjust i det. Är nog en mer barngrej! (och så måste jag ju säga att mästerkock som jag e misslyckades jag INTE med första pannkakan, DeNi..!) ;)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nemen ojdå!

Jag har ju helt glömt av er stackars läsare som suttit som på nålar för att få veta vad för mat Dockan har valt i veckan! Men nu kan ni sluta springa runt i panik där hemma ;)

Igår blev det inte riktigt som det va tänkt för jag orkade verkligen inte gå och handla. Hade så ont i min rygg att jag la mig på spikmattan när jag kom hem och där blev jag liggande. Slumrade till från och till tills Dockan blev trött på mig och ville ha kvällsmat! Haha...

Men Idag blev det i alla fall Tacogratäng. Tyvärr inget kort på den. Har ni någonsin tänkt på hur äckligt det ser ut med en Tacogratäng på bild? Usch! Men gott va det!

Nu sängen! Tjarå!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

...

Go on and try to tear me down.
I will be rising from the ground.
Like Skyscraper!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Matlista.

Dockan ville göra en veckomeny alldeles själv och varför inte tänkte jag, så jag tog fram kok böckerna och lät henne välja. Började ångra mig när jag tänkte efter på att detta kunde bli hur tokigt som helst, typ kanelbullar till middag! Men jag hade ju sagt att hon fick välja själv och då får jag ju stå för det. Men Dockan min kan allt, blev faktiskt riktiga måltider hon valde! :) så nästa vecka börjar vi med DockansMeny, den kommer avslöjas efter hand, dag för dag! Haha. Tjarå!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()