Hej Hopp Tomte.....

Sicken underbar dag.

Börja med att jag försov mig och vakna av att mamma stog och peta på mig. Som tur va hade min Lillebror W väckt henne så hon hade sett att klockan redan va 07.00. Så de va ju bara till att stutsa upp och sen stressa. För ingen nytta. Fick ju inget jobb idag ändå. Usch va trist!.

Och nästa helg är redan fullbokad typ. . Roligast blir nog SexPartyt hos Anna på fredag!.
Wooop Va kul.

Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Härligt.

Sitter just nu i trädgården och njuter av solen. Önska att jag hade ett eget hus. Hur gott som helst!. Jag är verkligen inte skapt för att bo vägg i vägg med mina grannar. Nu råkar det ju va så att jag har en idiot som bor ovan för mig och dom gör det ju inte direkt lättare att leva så tätt. . .

Men mina vänner verkar överge mig en dag till. Det är dagar som denna jag önska att jag hade körkort och kunde ta mig vart jag vill när jag vill. Men de kommer väl det också.

Nu ska jag njuta av solen och tystnaden en liten stund till innan Dockan vaknar.

Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Wooopa !

Kändes rätt så bra att man inte va bakis idag när man vakna. Speciellt när de är så fint väder idag.
Har fått lekt och vart och köpte lördagsgodis till Dockan. Nu lagar vi mat. Wok blir det idag. Helt klart min nya favvo!.
Får väl se om några av mina vänner är pigga på att komma hit idag. Om inte annat så kommer jag och Dockan i alla fall spendera dagen i trädgården. Hon har fortfarande feber men inte lika mycket, De är ju bra det.

Men ha en härlig Midsommardag!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hade ju glömt

Jag såg verkligen fram emot att äta halloumi idag. Tills jag stoppa den i munnen & inser att jag har ätit det förut. De är ju för fasiken som att tugga gummi. Aja så kan det gå. Dockan tyckte det va gått tills hon såg att de va basilika i, -Mamma, de va inte gott, de e grönt!. Försökte förklara för henne att hon redan hade ätit två skivor som det också va grönt i och dom tyckte hon ju om. Men icke sa nicke.

Men jag hoppas alla nära&kära har en underbar Midsommar. Och Vänner; Festa lite för mig med!

Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ja men tack då!

Blir inget midsommar firande för mig även om jag skulle vilja idag. Dockan vakna med feber!.
Seriöst va tråkigt. Så idag blir det till att sitta innan med en sjuk&sur dotter.

Men nu ska jag i alla fall laga mat. Halloumi står det på menyn idag. Detta ska bli spännande!

Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Festvåning nr7!

Har haft B1&B2 och Charles på besök. Mycket trevligt. Käka tårta och fick döpt mammas hus på fb till festvåning nr7. Hhaha. Ja tydligen så vill man ju inte vara här och festa. Utan heller på 6 andra ställen som hamnar före!. Haha. Men Kaptenen som Micke hade med sig satt i alla fall fint.
Men nu blir det lite tv sen sängen!. God natt vänner.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lånar huset!

Kände att det skulle va roligare att sitta ensam i ett hus på midsommar än i en liten lägenhet. Så åkte hem till mor min idag, samtidigt som föräldarar & syskon åkte till Farfar Kalle i ronneby.
Har lite beslut ångest på om jag ska följa med B1 hem imorgon över dagen och äta mat och fira lite med dom.. De enda är att då måste jag gå upp tidigt för B1 ska åka från kode vid 10 imon.. Och sen vet jag ju inte hur jag kommer tillbaka till kode heller. Får tänka en stund på det. Men nu ska jag ta och ringa Jojo..

Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Köpte en ny midsommar klänning idag. Syns ...

mms_img18045 (MMS)

Köpte en ny midsommar klänning idag. Syns bara att jag inte ska göra nått på midsommar så det är ingen son får se den!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Tråååååååkigt!

Just nu är jag rätt så uttråkad!. Någon vänlig själ som vill hålla mig sällskap idag?
Dörren är öppen mina vänner!..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skratta el. Gråta?

Min Siss ringde för en stund sedan och berätta att hon och pojkvännen flyttar hemifrån i Augusti.
Ja de är väl jätte kul tänker ni, Och självklart e det de. Men dom asen ska ju flytta till en 3:a. De är ju jag som ska flytta till en 3:a! ! ! .. Ja lite avundsjuk är jag allt på dom. Just för att de är en 3:a. Jag förestår ju ett byte, Dom tar min 2:a och jag tar deras 3:a. Låter väl bra? ;). Vad ska dom med två sovrum till? Jag bara undrar liksom!. För barn är väl ändå inte planerat hoppas jag Sara?. Du ska ju va tillgänglig att passa min Docka så det går jag inte med på :P.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Äntligen!

Har jag fått tummen ur och ska kolla upp om dom två sista kurserna jag har kvar på min barnskötar utbildning går på komvux. Ska ringa om en kvart när hon kommer tillbaka så får vi se hur det går.
Hade ju tänkt att plugga på högskola till Förskolelärare (För det är vad världen vill, Eller va säger du Gunhilda ;) ?)
Men jag skjuter upp dom planerna lite. Vet ju inte om det är det jag vill göra än. Men jag ska i alla fall bli klar med barnskötarutbildningen. .

Försökte också få tag i min chef och fråga med hur det gick med att få in mig på vikarie listan för förskolor som jag ringde kanske för ca 3 månader sedan och sa till henne och fixa. Men nehe då har hon gått på semester, Tack för den!.

Men nu ska jag ladda inför mitt telefon samtal med en kopp kaffe.
Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Får bli ett ganska så kort inlägg från mob...

Får bli ett ganska så kort inlägg från mobilen idag, orkar inte starta datorn. Idag har vi varit på lek&buslandet. Herre nåddes va kul. Jag hade nog nästan roligare än barnen! Vi fick även lurat upp både mamma&pappa. Hur kul som helst att se när en två meter gubbe klämma igenom sig mellan två rullsaker! Haha. Syns att jag inte kom på att ta fram mobilen och för eviga det på ett kort!. Slår också den gamla gubben ganska så fett i pingis. Saknar faktiskt mitt gamla pingis bord. Det är ju så fruktansvärt roligt.. Men just nu sitter jag och väntar på att min Siss ska ta sig hit så vi kan spela Fia med knuff! Tja så länge mina vänner :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag!

Men kul att de regna när jag skulle cykla med Bror till fotbolls skolan!. Och cykel sadeln jag satt på va trasig så skumgummit va ju fullt av vatten. Så när jag skulle gå in på statiol såg det ju ut som om jag hade kissat ner mig!. Aja hon fick väl ett gott skratt i alla fall :)

B1 titta förbi här en snabbis igår kväll :) Trevlig. Hon berättade också att hon skulle följa med B2 till Stockholm och plantera ett träd(?) idag. Haha, Hur kul som helst!.

Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Lördag.

Sicken tråkig dag detta har varit.
Lagat mat, Hämtat lillebror på fotbolls skolan. Ja och utöver det har jag inte gjort ett dyft.
Väldigt roligt!. Känner hur rastlösheten kommer krypande!.
Och min Siss e ju hur tråkig som helst!!..

Men jag har i alla fall hittat min nya favvo låt :)
Michael Bolton - Jack Sparrow.


Tjarå!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

....

Oh, vilken rolig helg jag har framför mig! Sitta barnvakt på sin egna barnfria helg är väl de roligaste som finns!. NOT!. Men va gör man inte för sina föräldrar ;).

Imon åker som sagt Dockan till sin farmor (tror ja, farmor har inte ringt än).
Och då ska jag sitta barnvakt åt mina syskon. Fotbolls skola för Lillebror W.
Men vad som händer mer har jag ingen aning om :).

Kanske kan försöka få hit jojo så man har någon att prata med :P.

Men nu ska jag lägga alla barn!

Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

You got to love it!

Återigen har jag haft en sån där smart anonym person som gillar att kommentera. Förra inlägget fick nämligen denna kommentar;

Förstör inte ett till liv bara!!!! Räcker med det du gjorde mot ditt x.

Och då undrar jag, Vad gjorde jag mot han?
Jag kan liksom inte påminna mig om något som jag har gjort mot honom som kan ha förstört hans liv. Och vad jag vet om han idag så har han det väl rätt bra?. Ny lägenhet, En fin hund, Många vänner & ett jobb. Låter inte som att hans liv e förstört? Men du sitter ju uppenbarligen på någon fakta som jag inte gör. Men du får gärna dela med dig av den om du vill. Jag skulle gärna vilja veta vad jag har gjort som har förstört hans liv!.

För om jag ska säga vad jag tycker. Så om han på något sätt i dags läget mår dåligt, Så skulle ju jag tippa på att de är en ganska så vanlig bieffekt av att man ÖVERGER SIN DOTTER. Men vad vet jag? Bara en vild gissning!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej hopp ..

Ja nu va det ett tag sedan igen. Förlåt Anna ;P.

Men jag har i alla fall hunnit att fira min systers student. Vilket va jätte roligt. Och jag kan lova att hon slog min fylla  som jag hade på min student, hahah. Fick även jätte god mat som Andrea & Hasse hade fixat. Fick men världens största Doggy Bag med hem också! ! MMmmm..

Igår kom farbror Daniel hit (hem till mamma där jag är för tillfället). Satt i trädgården och tjöta in på kvällen. Underbart. Och som mina föräldrar säger så valde jag ju fel bror! ;) hahahahaha.

Idag blir det antingen att vara med B1 eller så följer jag med och tittar på lillebror när han spelar match i mina gamla hemtrakter! . Hade vart kul och gå runt och titta lite. Se hur det har förändrats..

Ne nu ska vi laga mat !

Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Helgen som varit...

Fredagen; Jobba sent. Väl hemma blev det lite lek och sen Zzzzz..

Lördagen; Dockan åkte till farmor. Jag grilla med min Siss&Alex&Mikael. Sen bar det av hem till Christian med B1&B2. Där blev det lugna partyt!.

Söndagen; Dockan kom hem. Lekplats. Zzzzz..

Idag har var vi också vart på lekplasten hela dagen.

Jösses va jag har lekt känner ja!..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ledig..

Idag har jag inte gjort mycket än så länge.! Härligt.
Vakna vid nio eller nått så de kändes som att halva dagen redan gått men de va ganska så skönt att få sova ut lite :). Om ett par timmar blir det promenad och fika med min kontakt kompis. Och sen skulle jag behöva handla idag med. Men får se om mamma åker till affären eller inte.. För jag orkar inte bära allt ifrån affären och hem.

Men nu ska jag se till så Dockan äter upp sin mat.

Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Allt & lite till

TrollFesten va jätte rolig igår.. Farbror Daniel, Farmor & gammel mormor va också med. Alltid lika trevligt!. Plus att Dockan tyckte det va jätte kul att dom va med också :).
Efter et typ dom jag hemma i sängen fast min Siss kom och knacka på dörren & skulle sova över.

Idag har varit ännu en underbar dag med mina Svalor.!.
Imon är vi lediga & då har Dockan bestämt att vi ska leka hela dagen.

Och imon ska jag även träffa min kontaktkompis!. :)

Ne nu ska jag sätta på kaffe & njuta av solen på min balkong. Kanske ta och inga mina vänner också!


Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()