Fysisk smärta av en dröm?

Vakna av världens mardröm inatt. Den börja rätt så bra med att jag FICK typ 25 miljoner kronar och köpte mig mitt drömhus och bara mådde allmänt bra. Men sen gick det utför. Av någon anledning så dök mitt ex upp med sina vänner och sin hund i mitt hus. Och av andledningar jag inte kommer ihåg nu så börjar mitt hunds ex äta på min arm.. Och här vaknar jag med hjärtat i halsgropen och det bultar helt seriöst i min arm där hunden tugga sönder mig i drömmen. Och sen försvann inte den känslan i armen på ett bra tag. Det gjorde faktiskt fysiskt ont i den. Helt sjuk.

Men nu ska jag slänga mig i sängen för att bota min allt mer smygande förkylning. Orka med det. Jag har ju jobb att se framemot :).

Sussa sött vännor!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Jag har rökt min sista cigarett och allt t...

mms_img17755 (MMS)

Jag har rökt min sista cigarett och allt tack vare denna boken. Skulle någon sagt till mig för en vecka sedan att de är lätt att sluta röka så hade jag bara blivit arg och gett en förklaring till att det absolut inte va det. Men nu är tanke sättet helt annorlunda. DET ÄR LÄTT!. När man förstår varför man egentligen röker är det också lätt att sluta. Ser framemot ett liv som icke rökare!. Nu ska jag sova som en prinsessa :)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Fästingar, Äckliga djur!

Sikken vecka, massa jobb och det är ju helt underbart!. Känns så skönt att komma hem på kvällen och va helt slut. Istället för att bara va allmänt rastlös. Hoppas på jobbet hela denna veckan med. Håller mina fingrar och tår!.

I fredags så sluta jag i alla fall tidigt. Hade en massa ärenden jag skulle fixa menn fick ju i stället åka runt och hitta ett par nya skor åt dockan. Känns ju så där kul att köpa nya gummiskor nu när det är såå långt kvar tills man måste ha vinter skor. Men alla hennes hade ju tydligen gått sönder.

Satt även på bussen i fredag och hitta en äckligt lite fästing bakom Dockans öra. Som tur e har jag ju världens bästa dagmammor som plocka bort den. Får bara hålla koll den närmsta tiden.

Och igår va vi och spela bowling. Och helt seriöst så suger jag på det. Men inte igår, 5 hela strikar. Visserligen kasta jag ju en gång för Anna och dum som jag är så slår jag ju en Strike till henne så hon vann över mig. Idiotiskt av mig.! Men jag jag är nöjd ändå :)

NE nu har jag skrivit alldeles för mycket. Hörs imon!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bygglov? Nej tack!

Ja men skit också. Orka kolla runt på jävla bygglov. Den är ju trots allt bara 26,5 kvm. Jag borde ju få bygga upp det va sjutton jag vill så länge det är godkänt av personen som äger marken. Men ICKE!.. Då låter det ju inte så jävla roligt längre om man måste hålla på med bygglovstillstånd och grejer. Låter ju jätte jobbigt.

Idag e det ialla fall jätte gott väder ute så nu blir det en ciggarett i den underbara solen. Och JA mina vänner jag vet att jag syndar. Men det är okej. Just nu i alla fall :P

Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nyheter är aldrig bra!

Jag vet inte ens vart jag ska börja. Jag vet inte om denna person läser min blogg eller inte. Men känner ändå att jag behöver få ur mig detta och om det nu skulle vara så att du (som detta inlägget handlar om) tycker att min mening är fel så får du tycka det. Men detta är så jag känner om det hela.

Jag älskar dig för att jag måste. Hade det inte vart så hade du vart ute i mitt liv för länge sedan. Det finns bara så mycket en person står ut med, Och från dig har jag få ta mer av än jag ska behöva. Men jag har alltid funnit där och det har funnits gånger då jag verkligen har velat slå in pannan på dig för du gör mig så frusterad och arg och ledsen på samma gång. Det va en tid för ungefär 6 år sedan som jag va helt säker på att nu vill jag inte ha dig i mitt liv mer. Men så kommer du med den värsta tänkbara nyheten av alla & allt förändrades. Jag hade inget val, Jag va tvungen att stanna. Och det visa sig att denna nyhet antagligen rädda ditt liv. Men hur mycket har hon inte fått betala för det? Du är en självisk människa som bara ser till hur du mår. Jag vet att du älskar detta lilla mirakel men räcker inte alla gånger...

Men nu kommer det återigen en nyhet jag inte riktigt vet hur jag ska hantera. För det första fick jag inte ens något veta utan får ser det på facebook. Ärligt? Efter allt jag har gjort för dig får jag läsa om detta på FB?.
Och för det andra är det inte lite väl tidigt? Tycker du verkligen att det är rätt emot ditt mirakel? . Tänk om allt skiter sig om ett par veckor, förtjänar HON att förlora en människa till i sitt liv??.

Jag hoppas verkligen att du vet vad du gör men du får ursäkta mig att jag tvivlar.
Du har inte gjort mycket för att jag ska lita på dig och jag kommer nog aldrig göra det heller.
Men älskar dig gör jag..

MEN du ska veta att jag älskar miraklet mer!. Och jag kommer alltid finnas i bakrunden och kämpa för hennes skull får hon har inte valt sitt liv..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag.

Blev en mysig Fredag. Eftersom jag satt barnvakt för mina små syskon så kom vännerna hit på lite vin och spel igår. Alltid lika trevligt :) . Mindre roligt idag när dom väckte mig kl. 05. Men så kan det va.

Dockan har även problem med sitt öga så det blir till att åka till doktorn så fort dom öppnar idag. Usch va tråkigt. Hoppas bara på att de inte är nått allvarligt.

Sen efter det om Dockan är okej vill säga så åker hon till farmor och jag ska hjälpa Carro med att  hämta och flytta lite grejer och sen blir det Vin med henne ikväll.

Men nu får jag se till att alla barn är redo för dagen :P.

Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hatten Med Vännerna!

Wiiie. Ikväll kör vi stort med BÅDA bästa vännerna!. Hatten står på menyn ikväll!..
Hoppas att de blir bättre än första gången.

Och fick nyss reda på att jag Missa Danny förra gången på hatten. Vet inte om jag kommer förlåta mig själv eller Malin som lura mig därifrån!. Han är ju svårt snygg!.

Men nu blir det att sno en cider och dricka lite i alla fall. Hade ju tänkt hålla mig nykter med tanke på att jag inte vet om jag ska jobba imon eller inte. Dumt och komma full till jobbet. Uppskattas nog inte ;).

Men Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nya Tag!

Mina vänner e bäst. Hitta en soffa på blocket som jag så gärna ville ha. Ringde Jojo som fixa bil att hämta den i. Ringde Carro så hon passa Dockan. Och nu sitter jag här i min nya fina soffa :). Hade ju inte gått utan alla underbara! Tack så jätte mycket!. Och även ett stort Tack till Jojos Syster med Respektive som vi fick låna bilen av! Djupt tacksam! :).

Som ni kanske förstår börjar jag ju fatta att jag inte kommer flytta härifrån på ett tag så det kanske är dags att ta tag i mitt hem så man slipper bo i världens mest ihopp plockade hem. E ju så tråkigt.
Men nu ska det bli andra bullar. Har även kollat upp lite saker som jag väl ändra på i hallen. Jojo kom ju på den smarta iden med att sätta en Gradinskena i taket och gömma det som är bakom. Blir nog bra!.

Har även fått flyttat in min säng i sovrummet som Dockan hade innan. Hon har nämnligen fått nytt rum. I garderoben. Japp ni läste rätt. Har ju en av större modell. WalkinCloset som det så fint heter. Och hon leker ju aldrig på sitt rum utan hämtar ju alltid ut sina saker i vardagsrummet ändå. Plus att hon trodde ju att de fanns monster i det stora rummet. Perfekt lösning. :)

Men nu ska jag sluta svamla och säger God natt.
Hoppas på att jag orkar ta kort på soffan imon. Har ju vart värdelös med bilder på sista tiden. Ska försöka ta tag i det! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

GRATTIS!

Idag fyller Lillebror M 16 år!

Stort Grattis till dig kära bror!..


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tradera is the shit!

Tradera kan verkligen va bra att ha. Har letat i hur många butiker som helst efter.. a.. Typ sandpapper till benen. Så man liksom slipar bort håret. Tänkte att man skulle testa det. Och så satt jag framför Tradera igår när jag hade lite tråkigt. Och va hitta jag där om inte det!. Kanon. Billigt också!.

Nog tjatat om det. Ikväll blir det förhoppningsvis filmkväll. Resten av helgen är ett blank papper.
Lika bra det för jag måste börja plugga på innan jag ringer på ett nytt jobb den 22/9. Min kära syster prata med sina arbetskolleger och dom tyckte jag skulle ringa. Men eftersom det är på psyket så kan det va bra att plugga på lite olika termer och så. Kan ju va bra att visa fram fötterna lite. .

Men nu mys med dockan innan läggdags.!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()