Super Duper lördag!

Ber om ursäkt för det extremt dåliga updaten men har ju inte gjort annat den senaste tiden än planerat Jojo överrasknings dag som va nu i Lördag.

Men blev en riktigt lyckad dag/natt i alla fall, Helt klart värd allt hårslitande och mina många stunder av mordtankar om folk!. Hhaha, Mindre roligt idag när jag räkna ut hur mycket jag brände på Krogen!.
Roligast av allt är att jag va helt säker på att jag inte betala så mycket ändå, Men mitt konto sa något annat! :) Hhaha, Men även detta va helt värt med tanke på hur roligt vi hade.

Så tack alla som stod ut med kontroll peeLa och ett JÄTTE STORT tack till Christian som låt oss ta över hans hem för en kväll ! :)

Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Den Finaste Någonsin!

Saknaden av dig finns alltid med mig men ikväll tog den över hela mig och satte mig i tårar. Inget kommer någonsin kunna fylla det tomrum du lämnade efter dig den 22 april 2004.

Jesper Ståhlberg

Du kommer alltid vara en del av mig och en del av mitt hjärta kommer för evigt att vara din!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Barnvakt ..

Japp sitter just nu och är barnvakt åt dom två små syskonen. Dom har kanske vart här en kvart och har redan fått 15 frispel på dom.. Ja men detta kommer nog gå bra :S . Hhaha.
Det är en sak att sitta barnvakt hemma hos mamma för dom har ett hus och då blir det inte så att man går på varandra hela tiden, Men i min lilla lägenhet så blir det så mycket ljud så fort dom lekar att man blir galen. Och så kan ju ingen av dom låta Kattis va i fred heller, Stackarn.!..

Aja, får väl ta tag i att baka bröd för det tyckte ju jag lät som en så jävla bra ide igår när jag stod i affären och inte kunde bestämma vilket bröd jag skulle köpa. Ne men jag bakar mitt eget.. Pucko!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tillbaka till verkligenheten!

Ja jösses vilken rolig helg.
För att vara lite självisk så va det riktigt skönt att bara få ha Min Fru för mig själv!. . .
Sen får jag väl även Tack Christian som har behövt stå ut med mig helga helgen också! Haha, Han hade liksom inte så mycket val :).

Tycker det är jätte tråkigt att de va helgen va över så fort och man möts av verkligenheten iform av en jätte grinig Dockan!. Men sånt är livet :)

Ikväll är det åter dags för den grymt smarta iden Jojo kom på för ett par veckor sedan om vår Mys Måndag.
Underbart :).


Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Barnfri helg!

Japp blev barnledig redan igår då Farmor tog med sig Dockan till sin Faster.

Så igår åkte jag hem till jojo där det väntades lite öl och skit snack. Men hon jobbar dock idag fram till klockan tre. Så jag fråga Christian (som bor granne med jojo) om jag fick lov till att våldgästa honom då jag börjar få lite tråkigt här nere. Fick svaret; Våldta mig bara...

Jag vet inte riktigt hur det ska tolkas ;).

 

Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()