Våga vägra Alkoholen? ..

Det finns en anledning till att jag sällan dricker för mycket och det är att jag alltid gör något korkat som jag har ångest för i flera veckor efter!. Juldagen va inte en bra dag för mig och jag kan ju påpeka att jag fortfarande är bakis!. Anna va duktig och åkte hem i tid och Jojo va den som stod bakom mig och heja på mig hela kvällen. Vet inte riktigt om jag ska Tacka för det ;). Hahah.

Ne nu ska jag ta och krypa tillbaka in i garderoben och sitta där med min ångest ett par dagar till..

Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tråk Lördag

Sitter just nu hemma hos min mor och spelar tv spel med mina syskon. Krossa min lillebror förut efter han vart kaxig och sagt att han lätt kommer vinna över mig. Hahha!.

Väntar spänt på om Anna kanske ringer mig och vill ut efter att ha vart på Julbord med sitt jobb. Har ingen annan att lita på idag förutom henne. Alla hade ju massa julbord och grejer idag. Usch säger jag bara till att lämna en stackars peeLa alldeles ensam! ;)

Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Låtskrivare.

Jag och Anna har kommit på att vi ska skriva låtar till varandra. Ja det kanske inte låter så kul men jag fick höra ett smakprov på Annas låt igår. Och jösses va jag skratta. Men vi är dock överrens om att detta är hemligstämplad information så ni kommer troligtviss aldrig få höra våra mäskterverk.
Jag har tyvärr inte hunnit börja med min låt än, Men jag hoppas få lite tid över ikväll till detta stora projekt!.

För övrigt händer inte så mycket mer. . .
Jobbar, Hemma med sjuk Dotter. Ja det vanligt. Och till helgen ser det inte bättre ut än att jag kanske får sitta ensam då dockan åker till farmor. Ja så roligt är livet. :).

Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Räkna får, Räkna fjärilar?


Kanske ska räkna Fjärilar till jag somnar?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ingenting.

Jaha då sitter man här igen och kan inte sova. Och ja jag har försökt. Men orka inte ligga och hoppa runt mer så starta datorn igen. Kan någon va snäll och komma hit och klubba mig i huvudet så jag somnar.? Snälla?..

För övrig har jag absolut ingenting att säga. Nog för att de alltid händer saker i mitt liv. Men oftas inte så roliga så jag känner att jag kan skriva om dom. Eller så är dom hemlig och då kan jag ju inte heller skriva om dom. Ja ni fattar.

Så nu sitter jag mest här och skriver om ingenting. För det är ju alltid kul att läsa om. Eller?.
Jag tänker att det hade vart ganska bra om jag kunde tänka ingenting. Önskar inte ni det ibland? Att det liksom finns ingenting där upp i huvudet? (Och nu vill jag inte ha några taskiga kommentarer om att jag fakstikt inte har någonting där upp, Förstått?).

Mycket frågor det blev idag. Men det gör ju ingenting för det brukar inte vara någon som svarar på dom här på bloggen ändå. Så jag kan ju sitta här och få svar på ingenting.

God natt. Eller inte...

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Helg igen!

Va hemma hos Anna en snabbis förut och kolla in när hon och den andra Anna baka lite.
Men tyckte inte det va tillräckligt stimulerande så drog iväg till Lillasyster för lite fest istället. Känns mer som jag liksom. :).. Så nu sitter vi här med Vodkan och Redbullen och tar igen lite tid eftersom vi inte setts på länge.

Och hon är ju en av dom bästa!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sömnsvårigheter!

Usch har den senaste veckan haft det jätte jobbigt med sömnen. Och de va jätte länge sedan jag hade det sist..
Känner att de inte är så bra för mig. Blir så trött på alla Lyckliga männsikor då och tycker att dom borde ha ett lika jobbigt och tråkigt liv som jag. Fast jag tycker ju inte det egentligen. Men blir så jädrans bitter om jag inte får sova ordentligt. Och det jobbigast är ju att jag inte vet varför jag sover så dåligt. . I vanliga fall brukar jag veta vad som ligger bakom det och så är det ju bara att ta tag i den problemet och så sover jag som ett litet barn igen. Men inte denna gång. Nu har jag verkligen ingen aning.!

Eller så kom ja på det nu!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Dan efter födelsedan.

Ja igår fyllde jag alltså år. Kändes inte riktigt så men ändå.
Fick jätte fina blommor av Farbror Daniel, En egengjord almanacka av Siss plus ett träd där man hänger sina smycken. Ja de va väl det.

Idag har dagen gått fruktansvärt långsamt bara. Inte alls roligt. Och Lena e sjuk så när man pratar med henne så är det knappast om något vettigt mer än att hon säger att Markus är mysig. Eller att jag ska börja dejt Adam ;) .
(Sorry, Lena)! :).

Men snart kommer nog Ema hit. Eller snart och snart. Om någon timma eller så.

Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()