Bättre sent, än aldrig...

Alla tjötade om böckerna och filmerna från Stieg Larsson men jag hade aldrig fått tummen ur att läsa dom. Och jag ville inte se filmerna innan jag läst böckerna.. Men nu äntligen har jag fått tummen ur. Män som hatar kvinnor är redan av klarad och är ny inne på Flickan som lekte med elden.. Underbara böcker. Längtar tills jag är klar med alla så jag kan se filmerna :).

Och samtalet som jag skulle ringa, Ringde jag aldrig. Får ta tummen ur på måndag och göra det. Hoppas på att ag kan uppdaera er då :)

Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sol & Marknad

Idag blev det inget jobb, Så tog tag i mitt hem lite istället! . .
Senare blir det till att kolla in marknaden och äta glass med Dockan & Malin.
Älskar soliga dagar!

Men nu ska jag äta lite och ringa ett samtal. Om det samtalet går bra uppdaterar jag er om det senare. Om det inte går bra lägger i locket på och går vidare ;) .

Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vem va han?

Jag verkligen hatar när man träffar på folk som vet vem man e, Men man har ingen aning om vem dom är!.
Kom en kille till jobbet idag för att fixa en taklift som va lite vajsing med. Jag och några andra tanter står och tittar på (Jag tittar ju mest för att han då&då drar upp tröjan och torkar svetten ur pannan OCH vad tittar fram då? jo Tvättbrädan).. A men så är han klar och ska gå. Då säger han -Nemen Hej Mikaela, va roligt att se dig! Hur mår du?

-Öhh, Jo jag mår bra. Själv? (????????).
-Jo det är fint. Gud va häligt att se dig igen.
-Öhhh, Desamma.

Sen vänder jag mig om och går för jag har verkligen ingen aning om vem killen va.. Shit va pinsamt!.
Sen garva jag till tårarna spruta inne på kontoret! Men så går det när alla på jobbet tror att de är Fredag!
Inget slår en Fredag på Svalan med en tokig Gunhilda! :) ..

De va min dag. Eller vänta. Va och köpte skor till Dockan med.

Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

UnderbarDag

Eftersom det va en kort dag på jobbet så blev det till att sola med Siss efter jobbet idag. Sen hämta vi Dockan och åkte hem. Har lekt en massa ute på gården :) Blåste Bubblor, Och då kommer en fråga. Hur kan man tycka det är kul att jaga en massa bubblor man inte kan fånga? . Dockan sprang runt som en galning! Haha.
Har även fått massa annat tråkigt gjort som att städa och diska (Diskningen stod Siss för). Och snart ska jag åka och handla med! Duktiga jag.

Har även bokat upp Söndagen för Malin. Hoppas på fint väder så man kanske kan ta en picknick på Fästningens gräsmatta?! Låter väl toppen! Om någon mer vill följa med så är det bara att slå en signal :).

Men nu måste jag dra! :)


Hare!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Påskupdate!

Usch va jag är usel på att blogga. .
Men Lova kära Anna ihelgen att jag skulle rycka upp mig och i alla fall skriva ett om dagen så får väl börja med det nu. :) .
Kan ju uppdatera alla om min påsk.

Skärtorsdagen; Praty med B1&B2 och Charles. Nästan inget minne av den kvällen alls.
Långfredagen; Bakisdag i solen!
Påskafton; Påskfest hos Jojo&Charles. Riktigt roligt förutom vissa detaljer men strunt i dom!.
Påskdagen; Började med en liten bakis promenad. Sen på kvällen bar det av till Christian för grillning, Åkte hem runt 23tiden. Hade ju Dockan med mig.

Ja och nu har veckan börjat igen. Jobba kort pass imon.

Ja de va väl det. Skriver imon igen Anna ;) .

Hare!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Alkoholfritt & B1

Länge sedan jag skrev nu men jag kan uppdatera er med att förra Lördag blev väldigt Lyckad, så Lyckad att de absolut inte blir någon Alkohol denna helgen ;P. Haha!

Denna helgen börja med att B1 (Alltså Malin) kom hit efter jobbet igår och sov över. Jätte mysigt.
Idag börja jag dagen med att möblera om så det får plats en liten soffa här hemma, Och den kommer för övrigt mamma med imon :). En annan jätte roligt sak som hänt idag är att jag har slutat  röka! WIIIHIII För mig!

Det hela börja med att Ema sluta röka för ca 2 veckor sedan. Och då tänkte jag. Hon som röker Mycket mer än mig klarar det, Då måste ju även jag klara det. Eller hur?.
Så idag åkte första plåstret på och ska fortsätta med det i 6 veckor framåt. Sen är det dags att byta till en mindre dos i 2 veckor. Sen byta till en ännu mindre dos i 2 veckor, Och sen är det klart. Så om 10 veckor är jag förhoppningsvis helt Nikotin fri :D Underbart!

Men nu blir det nog en dusch och sen hopp i säng för lite Tv tittande innan jag slocknar.

Hare!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

iPad bloggning

Ja ni får helt enkelt stå ut med att det ser lite konstigt ut denna gången. Men jag bloggar från Jojos IPad så de är därför! Som ni kanske fattar så är jag hemma hos Jojo och kollar på medans hon städar. Jag sitter här och hoppas på vin och fest men jag har ingen aning om vad Jojo har tänkt göra. Haha! Får väl fråga henne om en stund.... För övrigt kan jag ju informera alla om att idag är jag bara jävligt lycklig. Ingen aning om varför men.. Haha.. De är la solen som gör det. . Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Helgen...

Va fan ska man hitta på i helgen? Jag har verkligen ingen aning om vad jag känner för att göra.
Dockan åker till sin farmor på lördag. På ett sätt känner jag verkligen för att gå på en Riktigt Stor Fest. Men samtidigt känner jag inte alls för det. Utan mer sitta med dom närmsta och tjöta skit. Eller?.
Ne kanske ska sova bort min lördag?

Imon vet jag i alla fall att jag ska passa mina syskon för mina föräldrar ska hem till moster på middag eller nått.
Tjoohoo Va kul! ..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag vill ha nytt jobb..

Inte för att jag inte tycker om mitt nuvarnde jobb. Men jag vill ha fast jobb. Är trött på att inte veta om man får jobb eller inte. Vet bara inte vad jag vill jobba med eller som. Jävla dilemma alltså!

Och för att byta samtals ämne helt vill jag bara säga att jag har så SJUKT ont i ryggen. Och jag fattar verkligen inte varför. Någon som känner för at byta rygg med mig?

Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

1 april & jag har inte roligt!

Sitter just nu hemma hos mamma och är i valet och kvalet om jag ska gå och lägga mig..
Vill gå och lägga mig för det finns inget annat & göra här. Men sen vill jag inte gå och lägga mig för jag är inte trött!
What to do? What to do?


Men imon lämnar jag i alla fall Dockan i tryggt förvar hos min mor över natten så jag kan hitta på bus med mina favoriter. Eller a jag hoppas på att båda kan annars blir det bara en favorit. Men de är ju bättre än inget :P.

Skulle vart med Ema till Ullared imon men jag gjorde månadens bästa beslut och bestämde mig för att jag inte skulle men. Slösa pengar på saker man inte behöver hade jag gjort massor av annars.
Men Ema och hennes Johan för en mysdag på Ullared själva istället. Eller a vet inte hur mysigt man får på Ullared med som är ju i alla fall där själv. Haha!

Tjarå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()